Populaire blogs
Wiki

Wiki's zijn er voor jou als je meer wilt weten over een bepaald onderwerp, maar ook voor bedrijven om zichzelf mi...

lees meer
Wiki's

We hebben allemaal wel eens gehoord van Wikipedia: een website waar je zelf informatie kan toevoegen en verwijderen. ...

lees meer
Weblog

Schrijven over je hobby of werk is voor mensen vaak al een hobby op zich. Het mooie van de nieuwe technologie is dat ...

lees meer

Systeemoplossingen op maat

Door alle online uitgeefmogelijkheden houden lezers er ook verschillende wensen op na. De een wil het liefst ingelicht worden via een nieuwsbrief, de ander via een mail en weer een ander wil misschien toch gewoon het liefst een papieren brief in de brievenbus ontvangen.

Verschillende expertises onder één dak

Aangezien goede informatievoorzieningen voor iedereen belangrijk zijn, wil je ook dat je aan ieders belangen kunt voldoen. Het Nieuwe Uitgeven biedt systeemoplossingen op maat waarmee je met zo veel mogelijk wensen rekening kunt houden. We bieden diensten aan in losse eenheden zodat je naar eigen inzicht deze diensten kunt combineren en niet meteen voor het totaalpakket hoeft te kiezen. Elk aspect op het gebied van online uitgeven, vraagt een andere expertise. Al deze verschillende expertises zitten bij Het Nieuwe Uitgeven onder één dak.

Voordeel van de online wereld

Wil jij een nieuwsbrief of advertentie laten drukken? Gebruik maken van een CMS of een weblog of Wiki beheren? Het Nieuwe Uitgeven helpt je met het opstarten hiervan en begeleidt je gedurende het hele (uitgeef)proces. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Soms kun je met één druk op de knop al een ontzettend groot publiek bereiken, dat is het voordeel van de   nieuwe online wereld!

Oplossingen op maat

Wat voor advies of hulp je nu precies nodig hebt, Het Nieuwe Uitgeven kan op veel vlakken van dienst zijn. Mocht je op de website niks vinden over de uitgeefmethode die jij in gedachten had, geen zorgen. We maken gebruik van systeemoplossingen op maat en kunnen je dus áltijd een doordachte oplossing bieden!

Voorbeelden van enkele maatwerk websites :

  • Online telefoongids van Bedrijfs Telefoongids - Deze online bedrijvengids / telefoongids voor bedrijven is opgezet voor een snelle weergave van bedrijfsinformatie.
  • Coach Circle
  • Brand People
  • Webshop voor kerstpakketten Kerstpakketten idee - Online kerstpakketten webshop met maatwerk oplossingen voor landingspagina's en producten.