Populaire blogs
Nieuwsbrieven

Veel mensen vragen zich af of het verzenden van een nieuwsbrief wel zin heeft. Zitten klanten wel te wachten op zo...

lees meer
Online kranten

De eerste Nederlandse krant verscheen in 1618. Dit was slechts een blaadje papier van A4-formaat dat aan é&eac...

lees meer
Blogs

De laatste jaren zijn blogs bezig aan hun opmars op het web, maar wat veel mensen niet weten, is dat blogs inmiddels ...

lees meer

Systeemoplossingen op maat

Door alle online uitgeefmogelijkheden houden lezers er ook verschillende wensen op na. De een wil het liefst ingelicht worden via een nieuwsbrief, de ander via een mail en weer een ander wil misschien toch gewoon het liefst een papieren brief in de brievenbus ontvangen.

Verschillende expertises onder één dak

Aangezien goede informatievoorzieningen voor iedereen belangrijk zijn, wil je ook dat je aan ieders belangen kunt voldoen. Het Nieuwe Uitgeven biedt systeemoplossingen op maat waarmee je met zo veel mogelijk wensen rekening kunt houden. We bieden diensten aan in losse eenheden zodat je naar eigen inzicht deze diensten kunt combineren en niet meteen voor het totaalpakket hoeft te kiezen. Elk aspect op het gebied van online uitgeven, vraagt een andere expertise. Al deze verschillende expertises zitten bij Het Nieuwe Uitgeven onder één dak.

Voordeel van de online wereld

Wil jij een nieuwsbrief of advertentie laten drukken? Gebruik maken van een CMS of een weblog of Wiki beheren? Het Nieuwe Uitgeven helpt je met het opstarten hiervan en begeleidt je gedurende het hele (uitgeef)proces. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Soms kun je met één druk op de knop al een ontzettend groot publiek bereiken, dat is het voordeel van de   nieuwe online wereld!

Oplossingen op maat

Wat voor advies of hulp je nu precies nodig hebt, Het Nieuwe Uitgeven kan op veel vlakken van dienst zijn. Mocht je op de website niks vinden over de uitgeefmethode die jij in gedachten had, geen zorgen. We maken gebruik van systeemoplossingen op maat en kunnen je dus áltijd een doordachte oplossing bieden!

Voorbeelden van enkele maatwerk websites :